Voor wie?

Pijnzorg Actief is een praktijk voor behandeling voor mensen met chronische pijn en de gevolgen die deze pijn met zich meebrengt, zowel fysiek, sociaal als psychisch.
Ook voor mensen die al van alles hebben geprobeerd om van de pijn af te komen kan de praktijk verbeteringsmogelijkheden bieden door mijn individuele cliëntgerichte behandeling, mijn visie en uitgebreide ervaring. Respect, veiligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen staan aan de basis van mijn behandeling.

Chronische pijn komt veel voor en vormt een grote uitdaging voor cliënten, behandelaars en de samenleving.
Helaas blijkt vaak dat na jarenlange zoektochten om van de pijn af te komen nog forse problematiek resteert en dat veel cliënten, als gevolg van een combinatie van medische, psychische en sociale factoren, niet voldoende in staat zijn een blijvende balans te vinden en te behouden in hun lijf, geest en leven.
Door alle aspecten van uw pijn in samenhang te zien en uw persoonlijke situatie als uitgangspunt te houden kan de vicieuze cirkel van uw pijn worden doorbroken.

Pijnzorg Actief is door haar grote expertise en een cliëntgerichte, persoonlijke benadering met name gespecialiseerd in behandeling van personen met complexe chronische pijn, zoals o.a. chronische lage rugpijn, pijn vanuit de cervicale- of thoracale wervels, litteken- of neuropatische pijn, complex regionaal pijnsyndroom type 1 (posttraumatische dystrofie), oncologische pijn, fibromyalgie, reumatoïde artritis (RA) of aangezichtspijn (trigeminusneuralgie). Er kunnen belemmeringen worden ervaren in het herstel van de pijnklachten bijvoorbeeld door angsten, vermoeidheid, depressie, oncontroleerbare stress, sociale problemen, onbegrip en sociale isolatie.

Er wordt kwalitatief hoogwaardige zorg geboden zonder wachtlijst. Cliënten worden behandeld in een herkenbare, veilige en prettige omgeving. Er wordt uitgegaan van een biopsychosociale benadering.

Bij twijfel of uw specifieke problematiek voor behandeling in aanmerking komt bij Pijnzorg Actief kunt u altijd oriënterend contact opnemen, via telefoonnummer: 06-57236323 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

praktijkruimte pijnzorg actief